Dermoeczanem Alışverişim

- -Dün bahsettiğim dermoeczanem.com alışverişim. Kutu çok güzel hazırlanmıştı. Kargolamak için uygun bir kutu tercih etmişler ve dört yanından bantlanmıştı. İçindeki her şeyi ayrı ayrı sarmışlardı.Ben dermoeczanem.com alışverişimden gayet memnun kaldım.



                                                               Toplu bakış:)


  • İlk gördüğünüz çantanın içinde Klorane Cedrat Şampuan,Elancly Scrub,Elancly Duş jeli ve Avene SPF 50 güneş koruyucu var. Bunu set halinde aldım.Şampuan 100 ml. Diğerleri seyahat boyu. Fiyatı 12.50 TL.Klorane sevdiğim bir şampuan. Bu çeşidini ilk kez deneyeceğim.
  • İkinci çantanın içinde Babe Cilt Canlandırıcı Bakım Kiti var.Bu setin içinde yine seyahat boyu ürünler var.25 ml Temizleme sütü, 25 ml losyon tonik, 15 ml  Spf 10 nemlendirici, 15 ml Lifting etkili krem var.Bu seti sırf Babe ürünlerini merak ettiğim için deneme amaçlı aldım. Deneyip yorumlarım :) 19 TL.
  • Avene Termal Su 300 ml. Daha önce de bahsetmiştim sabahları yüzüm için kullanıyorum , çok seviyorum:) 27 TL.
  • Avene Göz Makyajı Temizleme Sıvısı 125 ml. 34 TL. İlk kez kullanacağım. Yorumları gelecek.
  • Nuxe Micellar Cleansing Water ( Makyaj Temizleme Suyu) Bu güllü olan çeşidinden.İlk izlenim: Kokusunu pek sevmedim. Bu doğal bir koku hissi vermedi bana.Ama güzel temizliyor . 22 TL.
  • Nuxe Reve de Miel Lip Balm 15 ml.: Daha önce yazsını yazmıştım. Evet yiyorum ben bunu:)) Hatırlamak için tık tık  22TL.
  • dermoeczanem.com Nuxe ürünlerinden iki adet alana 30 ml. kuru yağ hediye ediyor:) Bu fırsatı kaçırmadım ve hemen siparişimi verdim. Sizde değerlendirmek isterseniz siteye ufak bir ziyaret yapın   ( dermoeczanem.com )derim.Ben severek saçlarımda ve vücudumda kullanıyorum bu yağı ve yazısı yakında blogda olacak.
  • Nuxe 10 ml pırıltılı kuru yağ. Daha önce pırıltılı olanı kullanmamıştım. Yağ mümkünse pırıltılı olan çeşidinden olsun istemiştim. Hediyenin yanında 10 ml pırıltılı yağ geldi.Bu minik şişe dermoeczanem'in  hediyesi oldu.Yanında da Nuxuriance ve Merveillance krem numunesi var.
Siparişi verip, havaleyi yaptıktan bir gün sonra kargom geldi. Bu ilk alışverişimdi ama son olmayacağı kesin.Özellikle Nuxe kampanyasını kaçırmamanızı tavsiye ederim. Kendinizi şımartın:)

                                              seregonsworld@gmail.com

10 yorum:

  1. Güzel bir alışveriş olmuş.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler makyaj kelebeği:) Kullandıkça yorumlayacağım aldıklarımı.

      Sil
  2. Ben burayı merak ediyordum seyahat tipi seçenekler çok iyiymiş tam benlik sık seyahatten dolayı ^_^
    Mutlaka alışveriş yapıcam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben minik boy ürünleri tam boydan daha çok seviyorum desem:)))

      Sil
  3. yorumlarini bekliyorum en kisa zamanda hepsini gule gule kullan canim ♥♥ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım:) En kısa zamanda yazacağım inşallah:)

      Sil
  4. İlk tanıttığın şeffaf çanta cok guzel görünüyor, eni-boyu büyüklüğü nasıl? Böyle icini gösteren makyaj çantalarına bayılıyorum, tam seyahatlik bir şetmis. Paylaşım harika olmus *.* siteyi yakından bende inceliyim :) BABE urunlerininde cok methini duydum, yorumlarını bekliyorum şeker =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk çanta öyle çok minik bir çanta değil aslında Gülbeşeker. İçinde 100 ml. Klorane şampuan , 30 ml Elancly duş jeli,30 ml Elancly vücut peelingi ve 5 ml Avene güneş koruyucu var.Seyahatler için yeterli ve çantası kullanışlı.Çanta makyaj malzemelerini rahat rahat alacaktır:)

      Sil
  5. Sağol canım :) Sayende bende ilk alışverişimi yaptım ^_^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...