Dudak Balmımı Yemek İstiyorum! Nuxe Réve de Miel

- -Evet gerçekten dudak balmımı yemek istiyorum! Çünkü inanılmaz güzel kokuyor. Greyfurta bayılırım ve bu balm tatlı greyfurt ve hafif bal kokuyor.Çok sevdiğim balmlar arasında kendisi.İlişkimiz çok seviyeli ve uzun soluklu:)))


Klasik nemlendirme yapan lip balmlardan farkı daha çok tedavi edici özelliğe sahip ve çok yoğun bir nemlendirme veriyor.Benim alt dudağım çok kurudur. Sabah akşam sürüyorum.Uzun süre gidiyor.Yılda bir kere alıyorum.Kavanozda olması nedeniyle kullanımı steril olması için ben sabahları yüz bakımı sırasında ellerim temizken sürüyorum , akşamda yine yüz bakımı sırasında ellerim temizken kullanıyorum.


Fiyatı eczanelerde 33-37 arasında ancak online alışveriş yaparsanız 22-27 aralığında alabiliyorsunuz.İçeriği tertemiz değil ne yazık ki:( Keşke olsaydı o zaman kesin yerdim:P İçerisinde mineral yağ, paraben, renklendirici,suni parfüm olmaması güzel tabi. %80 doğal içerikten oluşsa da tocopherly acetate filan içeriyor. İçeriği de şöyle:


En azından paraben ve mineral yağ, suni koku yok diyorum ve 10 üzerinden 8 veriyorum:)

5 yorum:

  1. içeriğinde beeswax olan lip balmlar güzel oluyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Evet beeswax olan balmlar güzel. Burt's Bees ballı olanı almıştım onu da seviyorum ama bu başka bir şey Onur. İnanılmaz tatlı bir greyfurt,çiçek,bal kokusu...Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de tam bir lip balm delisiyim.gün içinde sürekli lip balm sürüyorum. kavanozda olmasaymış daha iyi olurmuş.yine de denenebilir:)

    YanıtlaSil
  4. Kokusuna hastayım. Bu kavanoz küçük aslında 50 ml.lik boyunu bekliyorum:p Nuxe duy sesimi:P

    YanıtlaSil
  5. alacağım bunu :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...