Haftasonu Alışverişi-2

- -Haftasonu alışveriş yazılarına devam ediyorum. Öğlen yazdığım ilk alışveriş yazımın devamı biraz uzun olacak:)


Tekin Acar'dan aldığım Lancome setlerin yazısını okumak için tık tık.



İkinci durağım Watsons oldu.Gelelim Watsons'dan aldıklarıma;



1-Watsons Kağıt Mendiller: Pakette 10 tane mini boy kağıt mendil var. Bu çeşidini çok seviyorum. Renklerini ve objektif baskılı ambalajını seviyorum. 2.25 TL.

2- Kruidvat Gözlük Camı Temizleme Mendilleri: 25 adet mendil var içinde. Zaman zaman alıyorum.2.99 TL.

3-Rimmel Oje : 500 numara Caramel Cupcake rengi. 2.25 TL. 

4-Rimmel Kate 19 Ruj: Rimmel Kate pembe ruj serisinde indirim vardı. 6.99 TL.Bu ruju çok beğendim.Rengi tam benim sevdiğim bir ton pembe. (Fotoda ilk sıradaki ruj)

5-Rimmel Kate 16 Ruj: 6.99 TL.Pembe -şeftali bir renk. Bana pek gitmedi. Tabii yine tester ruj denemememin sonucu:) Seveni çok bu rengin.Ten rengi ya da en azından dudak rengi daha açık birine çok yakışacaktır.

6- Nazar Boncuğu Tırnak Süsü: Fransız manikürü yaptığımda ya da kırık beyaz oje sürdüğümde tek bir tırnağıma kullanmak için aldım. 2.90 TL.

7- Porland'dan aşağıda fotosu olan kağıt mendili sevgilim aldı. 2.90 TL. Çok güzel kağıt mendiller var.

8- Tchibo'dan  aşağıda fotoğrafını gördüğünüz, üzerinde baykuşlar olan mor kutuyu aldım. İçinde aynı mor renkte ve üzerinde baykuşlar olan bir dolu yara bandı var. Almanya üretimli. Günün en gereksiz alışverişiydi. Fiyatı da öyle. Ama kutuya ve baykuşlara bayıldım:))) 16.95 TL.




Gratis'e uğramasam olmazdı tabii:)


9- Benri Makyaj Temizleme Çubukları: Gayet güzel iş görüyorlar. 1.50 TL. olması lazım.

10- Benri Kulak Çubukları : 1-1.50 TL.

11- Halter Caramel Bonbon: Tatlandırıcılı bonbon. Tadını seviyorum ama karpuzlusu daha güzel. 2.50 TL.

12- Essence Colour 3 Ojeler: Daha önce siyah ve kırmızı olan çeşitlerini almıştım ve 8 liraydı. Bugün kasanın önünde sepette  gördüğüm  bu ojeler 3.5 TL.' ye inmişti. Lacivert,mor ve pembe olanlarıda alıp bu serideki bütün ojeleri edinmiş oldum:) Bir tarafı pırıltısız bir tarafı pırıltılı oje içeriyor. İster ayrı ayrı ister birlikte sürülebiliyor. Seviyorum. 

13-Essence Express Dry Drops: En sevdiğim Essence ürünü.Ojemi sürdükten sonra tırnaklarıma birer damla damlatıyorum ve inanılmaz hızlı kuruyorlar.6.99 TL.

14- Cettua Yağ Emici Mendiller: Her alışverişte atıyorum sepete bir tane. 2.25 TL.

15- Essence 04 Honey Bun Dudak Kalemi: Fotoğraflamayı unutmuşum.3.50 TL.

Rossmann'a çok hızlı girip çok hızlı çıktım ve aceleyle almak için gittiğim ürünleri alıp kaçtım:))


16- Baykuşlu Kutu ve Gelincikli Kutu: İşte Rossmann'a girme sebebim bu kutulardı. Baykuşlu olana bayıldım. Aslında sadece kutu değiller.Geçen hafta içi görmüştüm kutuların başka çeşidini ama baykuşluyu istediğim için almamıştım. Bu sefer bulurum deyip girdim ve işte oradaydı. İçlerinde 5 adet günlük ped var bu kutuların. Ama ben kutular için aldım.Gelincikli olan kutuyu yine İnci için aldım.Ben içini boşaltıp far,ruj ıvır-zıvır koyacağım.Palet kutusu olacak:) Tanesi 2.90 TL.

17- Isana Oje Çıkarıcı: Asetonsuz oje çıkarıcı ve çok başarılı. Bundan sonra içeriğinde aseton ve bilumum zararlı içerik olduğunu farkettiğim Sally Hansen'ı bir daha asla almam. 2.79 TL.

18- Rival de Loop Oje düzeltici kalem: Bunu sevgili arkadaşım İnci için aldım. 6.99 TL.

Şimdi gelelim kozmetik dışı ıvır-zıvır alışverişlerime:)






STYLISH 'ten ;

19- Hal hal : %50 indirim vardı 6. 25 TL.

20- Yıldızlı küpe+ taşlı küpe: 5 TL.

21- Yıldızlı küpe+İnci küpe : 5 TL.

22- Taşlı incili küpe : Bunu canım arkadaşım İnci için aldım:)

Son olarak kendime fotoğrafta gördüğünüz kuşlu kupayı aldım.Fiyatı 6.90 TL. Bir kaç kitap aldım. Ama onları başka bir yazıda yazacağım.Uzun bir alışveriş yazısı oldu. Umarım sıkılmamışsınızdır.Öpüldünüz:)

                                                                   seregonsworld@gmail.com


16 yorum:

  1. baykuçlu kutudan bende aldım sorf baykuşlar için:) tchibo kutuyada bayıldım canım güzel günlerde kullan herbirini..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Özge:) Sırf baykuşlu kutu için girdim Rossmann'a ...3 dk.da kutuları filan alıp fırladım. H.içi göz atmak lazım Rossmann'da çokça indirim vardı.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan, çok güzel şeyler almışsın :) rimmelin rujunu ben de alacağım, fiyatı indirimdeyken yararlanmak lazım.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim:)Kesinlikle, 7 Lira çok güzel fiyat.19 numarayı çok beğendim.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel şeyler almışsın, hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim Onur:) Parfümümü sıktım,rujumu rimelimi sürdüm evin içinde koket koket geziyorum:)))))

    YanıtlaSil
  7. Baykuşlu kutudan bende istiyorum.Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baykuşlu kutunun bir haftadır peşindeydim:))) Bulursan al mutlaka çok güzel ve kullanışlı.

      Sil
  8. Oh oh gelsin alışverişler, güle güle güzel günlerinde kullanasın inşallah canım baykuşlar pek tatlı haketten özellikle o ojelerin 2 taraflı olanların yani3,5 tl ye düşmesi beni şaşırttı vede sevindirdi:)bitmeden yetişip alıyım bari..
    makyaj temızleme çubukları dediğin gibi harikalar onlar yokkkende kulak çubuğuyla hata yaptığımda yada makyajm sılerken kırpık dıplerımde kalan kalem artıklarını kuruyan kalem ızlerını sıldıgım ıcın rahatlıyorum göz makyajımı butunuyle tertemız acıtmadan çıkarmış bulunuyorum sayelerınde.
    son ollarak parfüm kokularını bilmıyorum ama severim türlü türlü kokuları o yüzden sevdim güzel güzel sıkın diyebilirim:)hal hal takıyor olman ayrı bir hoşuma gitti bileğinde inceyse tadından güzzellıgınden yenmıyor halhal çok hoş duruyor bilekte yahuu.
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eylül teşekkür ederim:) Ojelerin her rengi kullanışlı bulursan al mutlaka.Hal hal takmayı çok seviyorum.Tabii bu hal hal yazı bekleyecek. Bu arada aslında onu bileklik olarak satıyorlar ama ben hal hal olarak aldım.Ayak bileğime de gayet rahat oldu:)

      Sil
    2. Rica ediyorum:)Benim elimin bileğide ince hiçbir bileklik olmuyor dönüyor bilekle bol geliyor hep sanırsam seninkiside öyleki ayak bileğine rahat olmuş normal yani:)))Yaz gelsede bende taksam yarım ayakkabılarmızı giysek gezsek ılık olsa hava çok sıcağıda sevmiyorum ben.

      Sil
  9. Kozmetiği geçtim, o kutular neee??? Bayıldım!!!! Ya ben hiçbir Rossmann'da görmedim bunlardan, çok çok çok tatlılar!!!! İstiyorum! Derhal Rossmann'a gitmem lazım :)

    Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  10. Başak sırf o kutuların peşinden gittim Rossmann'a:))) Bence bulursan kaçırma çok şekerler ve gayet işlevsel.Palet olarak kullanacağım.

    YanıtlaSil
  11. Bloğumda küçük bir çekiliş düzenliyorum,Seni de beklerim.
    Makyajkelebeği

    YanıtlaSil
  12. Bayıldım hepsine tek tek ve kutular ve takılar<3 hepsini iyi günlerde kullanasın:)

    YanıtlaSil
  13. Teşekkür ederim:) Keşke kutulardan daha fazla alsaymışım dedim. Bugün baktım bir tane bile kalmamıştı:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...