Jean Paul Gaultier ' Classique' Pearly Chest Powder

- -Bu harika pudrayı aylar önce Nişantaşı'nda bir pasajda keşfettiğimiz dükkandan almıştık.Alırken ışıltısına ve şirin büzgülü çantasına tav olmuştum. İlk zamanlar pek kullanmasam da şu aralar elimden düşmüyor.


Parfümünün o hafif kokusunu  da içeriyor, çok hoş.


Kendinden süngerli bir başlığı var.Işıltılı bir transparan pudra ama hafif ışıltılar var.Kapağının üstü aynalı. Çevirerek açık veya kapalı konuma getirilebiliyor. Sanıyorum JPG 'nin hediye olarak hazırladığı bir ürün bu. Ben 40 lira ya almıştım.Keşke o dükkan kapanmasaydı. Değişik ürünler bulabiliyordum ve sample boy ürünler uygun fiyatlara satılıyordu.


Ben bu pudrayı sadece dekolteme kullanmıyorum. Aynı zamanda yanaklarımda da kullanıyorum.Hafif ışıltısını seviyorum.Dekolteye de zarif bir pırıltı veriyor.Kokusu, dokusu , ışıltısı , ambalajı , kısacası her şeyi çok güzel:) 


Büzgülü çantayı başka bir şekilde kullandığım için şimdi fotoğraflayamadım ama internetten bir fotoğrafını ekliyorum görmeniz için. Diğer fotoğraflar bana aittir.


İşte şeker çantası da böyle. Bunu kullanmaya o kadar alıştım ki bitince aynısını bulamayacağımı bildiğimden aynı incelik ve hafiflikte pudra arayışına başladım bile:) Dior kış serisinde benzer bir ürün vardı. Deneyen var mı?

                                                                     seregonsworld@gmail.com
                                                                                         

4 yorum:

  1. Enteresan bir ürünmüş. Ambalajı da çok şekermiş :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ambalaj çok şeker.Teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil
  3. canım bu ponpon başlıklı ürünlerin kullanımı çook güzel oluyor,fresh minerals diye mineral makyaj markasınmın oudrasını alıyordum aynı böyleydi inanılşmaz pratikti,şimdi üretilmiyor çok üzülmüştüm,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bu tarz ambalaj bende pek görmüyorum ama Jane Iredale'in pudrasının ambalajı böyle.Gerçekten kullanım olarak çok pratik:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...