Mac Allıklarım: Peachykeen & Margin

- -Dün yazdığım 'Allık Hastalığım'  yazısında allıkları teker teker yazma isteğimi belirtmiştim. Önce Mac allıklar merak edilince bu iki tatlı renkle başlamaya karar verdim.



                                             MARGIN                            PEACHYKEEN



  • Margin biraz açık renkli bir allık.Yüzde duruşu çok doğal. Hafif pırıltı veriyor.Renk tam olarak kolumda swatchta gördüğünüz gibi. Açık bronz ama içinde şeftali etkisi var. Nasıl bir tanımlama oldu bende bilemedim:))) 
  • Peachykeen bol pigmentli pembe-şeftali yine sedef gibi ışıltıları olan bir allık. Renk yine tam kolumda görünen tonda bir pembe -şeftali. Pembe yönü daha ağır basıyor. 

                                                              Margin'in dağıtılmış hali


                                                          Peachykeen dağıtılmış hali

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere her ikisinin dağıtılmış hali daha doğal ve renk kendinden sedefli gibi . Yani öyle sim gibi değil ışıltısı. 

Peachykeen kabında koyu gibi görünse de yanaklarınıza çılgınlar gibi sürmeye kalkmazsanız gayet hoş ve zarif duruyor. Beyaz tenliler fırçaya çok az alarak kullanmalılar. Esmerler ve kumrallar daha rahat kullanabilirler.Pembe tonları daha çok sevenler Peachykeen , daha doğal görünsün hafif güneş öpmüş gibi olsun diyenler Margin denemeliler:) 

Her iki allık da oldukça kalıcı. Sabah sürüp çıkıyorum akşam işten çıkmadan bir yenileme yapıyorum.Mac allıkların fiyatları şu anda 68 TL. Margin benim seçimimdi. Peachykeen ise İnci'nin benim için seçtiği allık. Belirtmem gerekir ki Peachykeen'i daha çok kullanıyorum:) Siz hangi renk allık seviyorsunuz?

                                                                  seregonsworld@gmail.com

   

11 yorum:

  1. Margin'e bayıldım. Nasıl güzel bir renktir o öyle :)
    Benim de favori rengim hep şeftali tonlarıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz geldiğinde Margin'i daha çok kullanırım. Kış için peachykeen'i daha çok kullandım:) Zevklerimiz yakın zaten , aklında bulunsun bu renkler:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Liste boş kalmasın Başak:) Hemen ekle Margin'i. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olacak:)

      Sil
  3. MARGİN 'e bayıldımm:)) Henüz Mac'ten hiç allığım yok ama ilk alacağım olacak büyük ihtimalle:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac allık seçmeye çalışırken stand önünde her şeyi parmaklamaktan hangi rengi seçeceğini şaşırıyor insan:) Ne alacağını bilerek gitmen işi kolaylaştırır Su:)

      Sil
    2. :)) aynı duruma uğradım işte, peachykeen e gitim digerlerini görünce aklım şaştı, MUAda yuzume boca edergibi surunce elim boş çıktım, bu swatchda cok beğendim ama, marginde güzelmiş ? neyse Benim yerime bol bol sür Seregoncum :)) tanıtım icinde coook teşekkür *.*

      Sil
    3. Rica ederim Gülbeşeker:) Tekrar gittiğinde aklında 3-4 renk belirle , sadece onları dene. Yoksa o kadar renk içinde hangi rengi beğendiğini bile anlayamıyorsun:)

      Sil
  4. İkisini de güle güle kullanın:) Ben şeftali ve hafif pembe allıkları seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe şeftaliler favori:) Bu bahar daha çok bebek pembesi mat allıklar moda olacak gibi.

      Sil
  5. çok güzel...
    severek kullanın...

    sizi izlemeye aldım...
    sizde beni izlemeye alırsanız seviniirm...
    sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...