Skincode Canlandırıcı Göz Çevresi Kremi

- -Skincode Revitalizing Eye Contour Cream 15 ml. İsminden de anlaşılacağı üzere bu kremin göz çevresini tazeleyip canlandırmak gibi vaatleri var.

  •      Yorgunluk izlerini ve şişlikleri azaltıp,nem ,tazeleme,sıkılaştırma ve göz çevresindeki hafif morlukları aydınlatma görevi üstlenmiş bu küçücük kavanoz:) Hassas gözlerde rahatlıkla kullanır diye düşünüyorum. Benim gözlerim allerjik ve hiç sıkıntı yaşamadım.



  • Minik kavanozun içeriğinde  GM GLUCAN (bütün skincode ürünlerinde olduğu gibi ), Provitamin B5, Kafein, At Kestanesi , Aloe Vera ve Badem yağı mevcut. Skincode'un bütün aydınlatıcı ürünlerinde bulunan Bio white bir miktar bu kremde de yer alıyor. Ancak kardeşi Lightening Eye Contour Creamde olduğu kadar değil. O da başka bir kaydın konuğu olacak.

  • Jel-krem yapısına yakın hafif bir göz çevresi kremi yapmış Skincode.Nemlendirmesi güzel ve yeterli.
  • Canlandırma sözünü tutuyor. En azından benim açımdan.Nemli ve taze hissediyorum göz çevremi:) Bu kremi 2. kez kullanıyorum. Bir buçuk yıl kadar önce yine kullanmıştım. Sonra kardeşi Aydınlatıcı göz çevresi kremini kullandım.Birlikte de iyi geçiniyorlar. Birini sabah birini akşam kullanabilirsiniz.Ben baharda öyle yapacağım.
  • Kokusuz.İşte bu çok güzel. Krem kokusuz ve ben ağır ,kokulu kokulu kremlerden nefret ediyorum.
  • Skincode ürünlerinde Ozmotik Koruma Sistemi diye bir sistem varmış ve kimyasal koruyucu gerektirmeden koruma görevi görüyormuş.Krem paraben içermiyor.Parabensiz kremler kategorisine alıyoruz kendisini. Bana göre tek sorun Skincode'un genel olarak ürünlerinin içeriğinde glikol   bulunması.O da olmasaydı pür-i pak olacaktı.
Glikol haricinde sevilmeyecek bir yanı yok benim için. Hafif ,gözü yormadan nemlendirip bakım yapan kremleri seviyorum.

Kremin kutusunu ve içeriğini maalesef fotoğraflayamadım çünkü kutuları alır almaz atma gibi bir huyum var. O zaman daha blogum yoktu tabii...

Fiyatı 94-99 TL. Skincode satan eczanelerden temin edebilirsiniz.

8 yorum:

  1. Teşekkürler yazı için :) Bunu bekliyordum! Aklımda olsun, seveceğim bir kreme benziyor...

    Başak :)

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim.Kullandığım 5-6 ürün daha var skincode'dan merak ettiğin olursa onlara da öncelik veririm. Gördüğüm kadarıyla bloglarda az yer almış bu marka. Seveceğini düşünüyorum ama skincode age lab serisinin göz kremine de bir bak derim. İnce kırışıklıklar üzerinde daha etkili olabilir.Sevgiler Selin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Selin :)

      Yani, bana öncelik vereceksen, bu tür kırışıklık üzerinde etkili olabileceğini düşündüğün ürünlere ilk sıralarda yer verirsen çok mutlu olurum :))

      Sevgiler :)

      Sil
  3. Kullandığım ürünlerden merak edilenlere öncelik vermeyi düşünüyorum.Çok fazla kırışıklık giderici krem deneyimim yok ama yakında cilt bakımım için kullandıklarımı yazacağım toplu olarak:)

    YanıtlaSil
  4. Hiç skincode ürünlerini kullanmamıştım senin sayende merakım depreşti.benim için de göz altı morluklarına iyi gelen bir krem varsa bildiğin yazabilir misin?

    YanıtlaSil
  5. Skincode lightening eye contour cream öneririm. Yazısı yakında blogda olacak:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben 24 yaşindayim bu krem benim yaşima uygun olur mu sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız, hafif bir göz kremi. Senin yaşına da uygun:) Güle güle kullan. Ancak fiyat olarak daha uygun fiyatlı ürünlerde bulabilirsin:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...