The Balm Ailesi

- -The Balm markasını sevmeyen yok gibi. Bende bayılıyorum. Hatta Gratis indirimleriyle daha da çok sevdik. Gratis'e gidip kendimizi şımarta şımarta bir hal olduk:))


1- BALMJOVİ PALET : Sevmeyeni var mı? The Balm ailesinin en sevdiğim üyesi.Ne arasan onda var.Yanına bir rimel bir fondöten ekle tamamdır.Her yere götürür seni:)

2- NUDETUDE PALET : İçinde minik fırçasıyla uyumlu renkleriyle görür görmez sepete attığım ve beni hiç pişman etmeyen palettir.

3- FRATBOY ALLIK: pembe-şeftali rengiyle neredeyse herkese yakışan simsiz pırıltısız en sevdiğim mat allık.

4- BETTY LOU MANİZER: Her ne kadar aydınlatıcı ve bronzer olarak geçse de ben hafifçe allık olarak kullanıyorum.

5- HOT MAMA ALLIK: Aslında hem allık hem far. Aslına uygun kullanıyorum. Hem sevdiğim ışıltılı şeftali allığım hem farım:)

6- SEXY MAMA TRANSPARAN PUDRA: Adı üzerinde zaten makyaj sabitlemek ve parlamayı almak için yapılmış en sevdiğim pudram.

7- BAHAMA MAMA BRONZER PUDRA: Genellikle kontur yapmak için kullanılan mat koyu kahve renkli bir pudra bu. Bronzer olarak kullanmayı düşünemiyorum ben. Arap Bacıdan hallice olurdum herhalde.Aralıkta almıştım 2 kere ancak kullandım.

8- BALM SHELTER GLOSS : Pin up girl,Girly girl,Uptown girl. Kokularına dokularına her şeyine bayıldığım glosslar.

9-THE BALM GİRLS LİPSTİCK: Mai Billsbepaid. Nude renkli stick ruj. İçeriğinde nane yağı var galiba.

10- BALMSAWAY: Göz makyajı temizleme balzamı.

11- TIME BALM MAKYAJ BAZI: Henüz 3 kere kullandım. Yine silikon içeren bir baz. Silikonsuz olsan daha çok severdim seni Time Balm. 



Bunlarda 4x4 Ekibi:) En sevdiğim  The Balm ailesi üyeleri.En sevdiğim palet Balmjovi, en sevdiğim allık Hot Mama, en sevdiğim gloss Pin up girl ve en sevdiğim pudra Sexy Mama. Mary Lou manizer sevgim büyük. O da Balmjovi palette olduğundan ayrıca eklemedim.Hala almak istediğim Balm ruj,allık ve fırçaları var:)

Bu da aile fotoğrafını kaçıran çift taraflı The Balm fırçam:))


Aralarından seçeceklerim için ayrıca yazı hazırlayacağım.Sizin en sevdiğiniz The Balm ürünü hangisi?

Her türlü görüş,öneri ve istek için seregonsworld@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

6 yorum:

  1. The Balm koleksiyonuna bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:) The Balm eğlenceli ambalajları, kalite- fiyat oranıyla herkese sevdirdi markasını...

    YanıtlaSil
  3. Time balmın fiyatı nedir acaba biliyo musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben %50 indirimden 16 liraya almıştım. Normal fiyatı 32 lira ama Gratis fiyatları sürekli oynayıp duruyor. Sen yine indirim döneminde al bence:)

      Sil
  4. Bahama mama'yı 2 kere kullandım bir daha elim gitmedi. Mary Lou'yu henüz açmadım. Fratboy'u da henüz açmadım. Balmsaway bir arkadaşıma hediye gitti. Mai ruj da öyle:) time balm'ı da satışa koymuştum galiba çünkü bir kere kullandım ve elim bir daha gitmedi.geri kalanı kullanıyorum arada ama Balmjovi palet, balmshelter glosslar ve sexy mama pudra dışındakileri gereksiz almışım işte:)))))) standı eve taşıdım rahatladım:)

    YanıtlaSil
  5. bayıldım her birine. cici güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...