8 Mart Alışverişi - 1

- - Bugün (Cuma) sabah ilk işim sabahın köründe Koyukırmızım'ın hediye paketini kargoya vermek oldu:) Onun yaptığı kadar özenli bir paketleme yapamadım ama bu ara yemek yemeye vaktim olmuyor, kargoya gidebilmem mucize oldu:)Çarşamba gününden beri kargoya verilmek için bekliyorlardı:)) Hediyelerimin yarısı böyleydi. Tabii içlerinde ne olduğunu süpriz bozulmasın diye çekmedim. 


                                      Kalan yarıyı da aşağıdaki pakete ekleyip kargoya verdim:)



Akşam iş çıkışı Rossmann'a ve Gratis'e uğradım.Eve girmeden önce de Migros'a bir ziyaret yaptım.Bence en iyi indirim Migrostaydı. Gerçi benim pek ihtiyacım olan bir şey yoktu ama sepete attım bir şeyler.Gratis indirimi fena değildi. The Balmı artık normal fiyatlarıyla almam.Herkes Gratislerde The Balm kalmamıştı diye şikayet etmiş ama ben akşam gitmeme rağmen aklınıza gelen her şey vardı. Tabii Balm'dan alacağım bir şey bırakmamışım onu farkettim:))) Günün ilk alışverişini bugün ,diğerlerini yarın yazarım. İlk alışveriş Rossmann Bourjois alışverişiydi:)


Herkesin çok sevdiği healty mix fondöteni ihtiyacım olmamasına rağmen aldım. %50 indirimdeydi. Sanırım 25- 30 lira ödedim indirimle.

Rouge Edition serisini çok sevdim. Tek sürüşte rengini verişi,yumuşaklığı , kalıcılığı çok güzel. Neden bir tane aldım bende bilmiyorum. 18 numarayı aldım. İndirimde 20 liraydı.

Altı tane Bourjois oje aldım. Fotoğrafta renkleri görülüyor zaten. Üstte son sıradaki güzel koyu maviden bir tane de arkadaşım için aldım:) Son olarak bir kupa hastası olarak bu şirin kırmızı puantiyeli kupayı aldım:) Hatta size bu yazıyı yazarken kupamla ıhlamur içiyorum:)  


Eve çok yakın olan Migros'a kuzenim istediği için uğradım aslında. Nivea Q10 selülit kremi al gel diye sipariş ve emir verince hemen rotayı Migros'a çevirdim. İstediği kremi aldım.



 Boş durmadım tabii kendime de hiç gerek yokken Garnier BB Krem ve Garnier gözaltı kapatıcılı roll-on aldım. Aslında sırf merak ettiğimden aldım:) Anneme el kremi alıp Migros'tan kaçtım:) 

Gratis alışverişimi de yarın yazarım artık:)

                                                   seregonsworld@gmail.com
                                                         twitter@seregon2

14 yorum:

  1. Güzel alışveriş olmuş vallahi beğendim:)İyi günlerde kullan:) Boyner'de de %50 indirimliydi Bourjois. Ben bir şey bulamadım alacak ayrı:p Garnier kapatıcıyı dene de yazıver bir an önce olur mu:)))) kuzenim aldırmadı bugün bana :/ merak ediyorum onu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyner'e uğrayacak vaktim olmadı benim. Rossmann'a uğramam yorucu ama iyi oldu:) Edition rujlardan alsaydın keşke SU, çok güzeller.

      Garnier kapatıcıyı da alsaydın keşke. Ben dün eve gelince denedim güzel. Keşke daha önce deneseymişim dedim. Bugün kullanacağım bakalım yazarım yazısını:) SEn neler aldın bakayım?:)

      Sil
    2. Bi sürü şey aldım blogda liste yaptım:)Rossmann bana çok uzak her istediğimde ulaşamıyorum:((((
      Edition ruj Bourjois'in mi????? Ben Rimmel Apocalipse stellar ruj aldım. Gloss insanı değilim ama alıverdim. Tam yazlık CAPCANLI bir pembe ilk sürdüğünde cırtlak ama matlaşıyor sonra:p Başka da renk bulamadım zaten:/ Luna'da aklım kaldı.
      Garnier sürekli indirime giriyor zaten alırım öyleyse bir ara:)

      Sil
    3. Evet Bourjois Edition rujlar:) Apocalipse 101 numaraya göz koydum. 303 çok cart bir renkmiş:)) Ama Watsons'a gitme fırsatım olmadı. Güle güle kullan canım aldıklarını:)

      Sil
  2. hepsi çok hoş ürünler indirimde almış olman güzel eskiden firmalar daha çok indirim yapardı kadınlar gününde hemen hemen tüm büyük marketlerde %50 olurdu sen yakalamışsın güle güle kullan hepsini bloguma beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migros en mantıklı indirimi yapmıştı. Bu arada artık Mİgroslarda renkli kozmetik yok:(

      Sil
  3. Güle güle kullan canım hepsini:)

    YanıtlaSil
  4. güzel günlerde sürsürüştür:)

    YanıtlaSil
  5. Yelda teşekkür ederim:)

    Teşekkürler özge:)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan aldıklarını fazla bir indirim yoktu aslında.Tatlım bb krem ve rol on ne kadardı selulıt kremi birde ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçüne 36 lira ödedim.

      Sil
    2. Pahalıya gelmiş sanki sanırım selulut kremı 20 cıvarında bıseydı ondan öyle ödedın tek tek yazmamıssın :/

      Sil
  7. Bende hediye aldığımda hediyeden çok ambalaja bakanlardanım:))) Koyukırmızım bana çok özenli bir paket hazırlamıştı ,bende onun kadar olamasa da özenli hazırlamaya çalıştım:)

    YanıtlaSil
  8. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.
    I think that you can do with a few pics
    to drive the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog.
    An excellent read. I'll definitely be back.

    Feel free to surf to my page - SEO

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...