BİTENLER-6

- -Yeni yeni bitenler yazısı yazıyorum! Ne mutlu bana:) Bakalım son günlerde neler bitirmişim?



1- NUXE MAKYAJ TEMİZLEME SUYU: İlk zamanlar kokusunu pek sevemesem de sonra alıştım. Göz makyajımı temizlemek için kullandım. Göz makyajını çıkarmakta çok başarılı ve göz çevremi hiç tahriş etmediği gibi yanma hassasiyet gibi sorunlar yaşamadım. Tekrar alırım.

2- CLINIQUE  MOISTURE SURGE NEMLENDİRİCİ: İşi nem vermek olan , içeriği güzel hafif bir krem. Şuradaki yazımda yazdığım gibi ben nem maskesi olarakta kullanıyorum. Açılmamış bir kavanozum var:)

3- ORIFLAME RUJ: Bu ruju uzun süre kullandım ve nihayet bitirdim:) Tatlı bronz-bakır bir rengi vardı.

4- CLINIQUE  EVEN BETTER LEKE SERUMU: 2 aydır kullanıyorum. Mucizevi bir serum değil ama aydınlık veriyor birazcık.

5- SWISSPERS FONDÖTEN SÜNGERLERİ: Severek kullanıyorum.

6- GOSH FONDÖTEN: Yaz aylarında kullanmıştım. Hafif bir yapısı var ve cildi boğmuyor ama rengi çok koyu geldiği için kullanmayı bırakmıştım. İçinde az kalmıştı. Zaten 20 ml.  bir ürün. Kalanını çöpe yolluyorum:)

7- THE BODY SHOP KARPUZLU DUDAK BALMI: YIllar önce pek severdim bunları. Ama artık sıkıldım kokularından da kıvamlarından da:)

8- MİSSHA SPEEDY SOLUTION : Uçuk örtücü şeffaf bant gibi bir şey. Bana göre gereksiz bir şey. Lila kutu alışverişimle gönderilmişti.

9- DERMALOGICA NEMLENDİRİCİ: Bana mı denk geliyor bilmiyorum ama Dermalogica'nın total eye care göz kremi ve renkli koruyucusu hariç bütün ürünleri berbat kokuyor. Serum aldım kötü kokuyor, bu nemlendirici körü kokuyordu, setini almıştım temizleyicisine kadar kötü kokuyor bence.

10- GUERLAIN PARURE DE LUMIERE FONDÖTEN: Güzel bir fondöten ama cildime uygun değil.


11- YES TO CARROTS VÜCUT PEELİNGİ: Sephora alışverişimde vücut kremiyle birlikte almıştım. Kremini çok sevdim ama bu peeling olsa da olur olmasa da. Kullandım gitti:)

12- CETTUA BURUN BANTLARI: Arada aklıma gelirse yaptım. Güzel ama benim için gereksiz bir şey. Çünkü pek siyah noktam yok.

13- ISANA ASETONSUZ OJE ÇIKARICI: Ojeleri temizleme de çok başarılı ancak kokusu çok fena:( Yenisini aldım.Yazısı için tık tık

14- SIGNAL DİŞ MACUNU: Seyahatte aldığım mini boy bir macundu.

15- AVON AÇILI ALLIK FIRÇASI: Fiyatına göre iyi bir allık fırçasıydı. Çöpe gitme vakti gelmiş:)

16- AVON FAR FIRÇASI: Uzun süredir kullanmamışım. Allık fırçasına eşlik etmesi için yolladım:)


17- BENRİ KARE PAMUK: Artık beğenmiyorum Benri pamukları . Lilibe çok daha iyi. Ama Gratis indirimleri stok yaptırıyor :)))

18- ALOUETTE HAVLU: Sabahları termal suyla birlikte yüzümü kurulamak için kullanıyorum. Nedendir bilinmez pek seviyorum. Yenisini aldım bile.


19- NIVEA PURE&NATURAL MİNİ DEODORANT: Pudra ve alüminyum içermediği için kullanmaya devam.

20- SIGNAL DİŞ FIRÇASI: Üçüncü ayını doldurması şerefine kendisini İzmir Marşıyla uğurluyoruz:)


21- NUXE REVE DE MIEL EL KREMİ: Nemlendirmesi,kıvamı güzel ancak kokusu berbat bir el kremi. Kokusu bu kadar yoğun ve iç bayıcı olmasa tekrar alırdım.Bittiğine sevindim.Yazısı için tık tık

22- LUSH CATASTROPHE COSMETIC YABANMERSİNLİ MASKE: Benim çok sevdiğim bir maske . Kaçıncı kavanozum bilmiyorum. Yazısı için tık tık

seregonsworld@gmail.com
www.bloglovin.com/seregonsworld

1 yorum:

  1. Merhaba takibe aldım, bana da beklerim :)
    modalianlar.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...