ESSENCE STUDİO NAİLS 24/7 NAİL BASE -KADİFE TIRNAK BAZI

- - Essence'in yeni ürünleri geldi. 3D ikili farlar,BB Krem ve yeni tırnak ürünleri benim gördüklerim arasındaydı.Gratis'ten merak edip aldığım ise kadifemsi tırnak bazı oldu.



Kırık beyaz gibi görünüyor ama renksiz bir baz. Tırnağa sürüldükten 30 saniye sonra tamamen mat ve renksiz oluyor. Tırnağın üstü tamamen pürüzsüz ve kadife gibi oluyor. Kesinlikle ismini hak ediyor. Gerçekten kadife gibi oluyor tırnak yüzeyi.Bence biraz renk verse daha da güzel olurdu.



Tırnağı koyu renk ojelerin etkisine karşı koruyor,ojenin kalıcılığını arttırıyormuş. Çıkıntıları düzelttiği yazıyor anck benim tırnaklarımda böyle bir sorun olmadığı için bir şey diyemiyorum.Ben hafif renk verir açık renk ojeleri daha iyi gösterir diye almıştım ama renksiz çıktı:)


Bu baz  8 ml. ve fiyatı 7 lira. Vaad ettiklerini yerine getiren güzel bir baz. Tırnak bazına ihtiyacınız varsa tavsiye ederim.

                                              seregonsworld@gmail.com
                                                      twitter@seregon2
                                           http:// bloglovin.com/seregonsworld

4 yorum:

  1. Hemen denemek lazım:) Elimdeki Yves Rocher biter bitmez alayım bakalım:)Bu arada Yves Rocher'inki renk veriyor birazcık. Aklında olsun:)))))

    YanıtlaSil
  2. Diyetteyim:)))) bitince bakarım artık:)))

    YanıtlaSil
  3. elimdeki yves rocher bittikten sonra essencein yeni ürünlerine yöneleceğim bende, sally hansen top coad 35 tl gibi bişeydi en son aldığımda essence iyi çıkarsa neden daha fazla vereyimki..

    YanıtlaSil
  4. Essence tırnak ürünlerinden memnunum ben özgecim:) dene bence

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...