Garnier Karma ve Yağlı Ciltler İçin BB Krem


- -Garnier BB Krem benim yine bloglarda çok sevildiğini görüp merak sonucu aldığım bir krem. Kapatıcılığı,duruşu ve kalıcılığıyla beni çok şaşırtan bir ürün oldu. Garnier bu seriyi tutturmuş diyorum.


Ben medium rengini almıştım ama açık tonunu alıp karıştırarak kullanmayı düşünüyorum. Bana biraz koyu geldi. Kalıcılığı çok güzel ve kapatıcılığı beni memnun etmeye yetti.. The Balm Blend a Hand fırçayla kullanıyorum ve ikisi birlikte güzel performans sergiliyorlar.


Krem biraz sıvı ama ciltte duruşu,uygulaması güzel.Ben elime bir miktar alıp fırçayla uyguluyorum.Yoksa sıvı olması nedeniyle fazla miktar ürün çıkabiliyor.



Kapatıcılığını ve doğal duruşunu sevdim. Cilt rengini çok güzel eşitliyor.15 gündür kullandığım bir krem ve bende herhangi bir sivilce veya başka bir rahatsızlığa sebebiyet vermedi. Fiyatı uygun ve iyi performanslı bir BB Krem. Krem 40 ml ve 20 lira fiyat etiketi var.İçerik listesini kutusunu attığım için fotoğraflayamadım ama gözaltı kapatıcı roll-on gibi içeriği. Pür-i pak değil yani:)

Garnier bu krem için nemlendirir,güneş ışınlarından korur,gözenekleri sıkılaştırır, kusurları kapatır, parlamayı önler diyor. Gözenekleri sıkılaştırır kısmı için bir şey diyemeyeceğim ama parlamayı engellediği, kusurları kapattığı doğru. Nemlendirmesi yeterli ve gkf 20 ile güneş ışınlarından da koruyor. Uygun fiyatlı BB Krem arayanlar için de karma yağlı cilde sahip olanlar içinde güzel bir seçenek.

Siz de Garnier BB Krem sevenlerden misiniz?

seregonsworld@gmail.com

21 yorum:

  1. BB kremi aldım ama daha denemeye fırsat bulamadım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben dayanamıyorum ,aldığım her şeyi hemen açıp kullanıyorum:)

      Sil
  2. mrb cnm bana cok mat geldi bb krem resimdenmi öyle acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mat bitişli zaten ama donuk değil, sağlıklı bir ışıltı veriyor yüze.Kuru ciltler için hiç uygun değil tabii. Ben fırçayla uygulanmış halini seviyorum.

      Sil
  3. içeriğinde bildiğim paraben olmayışı...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Malesef ben beğenmiyorum. Bir arkadaşımın önerisiyle aldım. O da kullanıyordu ve memnundu.Alıp kullanmaya başladım ama hiç öyle anlatıldığı gibi kapatıcı ve renk düzenleyici özellikleri yok.

    http://makyajurunlerm.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin cildi farklı tabii ama kapatıcılığı ve cilt rengini eşitlemesini ben çok başarılı buldum.

      Sil
  5. Diadermine inde bb kremi cok guzel tavsiye ederim buda cok hosuma gitti :)

    Bu arada yeni actimmm :) http://kozmetikdiyarim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. medium koyu light da çok beyaz geldi bana, dediğin gibi ben de turkish style ikisini karıştırdım, bu şekliyle rengi tam oldu. Ama sunu söyleyeyim fondotenimden iyi kapatıyor :D sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Kapatıcılığını bende beğendim burcu:) bugün bende iki rengi karıştırdım. Kesinlikle renk çok daha iyi oldu.

    YanıtlaSil
  8. ben bayılıyorumm biliyorsun <3 bb kremlerin içinde cilt tonuma en çok yakışan bu oldu. "ne kullanıyorsun aman bize de söyle" diyenler mi dersin "bu ton senin tonun sakın değiştirme" diyen mi:))) rengi de koyulaşmıyor sonradan ne sürdüysen öyle kalıyor. gözeneklere de dolmuyor:) yağlı ciltler bayılacak. yaz gelsin her gün süreyim, ton farkı yüzünden boğazıma kadar yaydırmaktan bezdim:p

    YanıtlaSil
  9. Medium sana uydu demek:) ben açık tonuyla karıştırıyorum :) gözenekleri tıkamıyor gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana da koyu ama işte fırçayla ta boğazımın altına kadar indiriyorum:p yaşasın boğazlı kazaklar:))))))) havalar hiç ısınmasın ya:p

      Sil
    2. Çözüm iki rengi karıştırmak şeker:)

      Sil
  10. Bende light var ama azıcık koyu bile geldi bana (Çok açık renk değilim fakat azıcık açık renk makyaj takıntım var) Ama yapısını sevdim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier ton konusunu biraz düşünmeli bence:)

      Sil
  11. Garnier BB kremı almayı düşünüyorum..Esmer yaglı bir cildim var.Yaglı cıltler ıcın olanını mı almam gerek yada normalının medıum veya lıght mı almam gerekıyor ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma ve yağlı ciltler için olan bu ürünün medium rengini almanızı öneririm:)

      Sil
  12. Ben bu urunun cok cikma sorununa cozum bulduum :) http://kumralkizdan.tumblr.com/post/48550710073/diy-tuplu-fondotenleri-pompal-siseye-aktarma

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...