İNCİ'NİN HEDİYELERİ

- -Sevgili arkadaşım İnci son bir aydır bozmadığım diyetimi bozmadan devam ettireyim diye son zamanlarda almak istediğim bir kaç şeyi  benim için almış:) Nasıl iyi geldi anlatamam.İnciciğime buradan tekrar çok teşekkür ediyorum.




Maybelline jel eyelinerları çok sevdiğimden daha önce bahsetmiş, hatta Pink Diamonds Black renginin Mac eyelinerla karşılaştırmasını şuradaki yazımda yapmıştım.Aklımda kalan mavi rengini hediye olarak alınca çok sevindim:) Yazısı çok kısa zamanda gelecek.

İkinci hediyem Rimmel Apocalips Celestial Ruj. Rimmel'in beğendiğim bu yoğun renkli sıvı rujları arasında benim beğendiğim renkler 303  ve 101 numaralarıydı. İnciciğim 101 numara Celestial'ı benim için seçmiş:) Her gün sürüyorum:) Bu rujun yazısı da yarın blogda olacak.

İşte istediğim Zoya ojelerin bir benzeri olan Rimmel  oje. İnci,  Zoya istediğimi unutmamış olacak ki bu ojeyi görünce beni hatırlayıp hemen almış:) Çok sevdim:) Yazısı çok hızlı gelecek:)


Dior BB Krem 003 numara numunelerini de benim için almış düşünceli arkadaşım:) Meraklı ben hemen denedim tabii.Yapısı güzel ama 003 numara çok sarı alt tonlu,bana biraz koyu oldu. 002 numarasını denemeyi düşünüyorum.Numuneler bitince sizin için yorumlayacağım.

Yeni çekilişime katılmak için tık tık

Herkese sevgiler:)

seregonsworld@gmail.com







7 yorum:

  1. Güle güle kullan canım.Ürünlerin hepsi çok başarılı.

    YanıtlaSil
  2. Böyle arkadaşlarımız olduğu için çok şanslıyız:) güle güle kullan birtanem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle:) Teşekkür ederim Ayselciğim:)

      Sil
  3. Cicili kutunu sevsinler : )
    Zevkli bir arkadaş güle güle kullan dior bb testerlarını arkadasına getiren bi hatun istiyorum ben deee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toka kutum:) İlk Dior alışverişimle birlikte ben alır yollarım sana Edacığım:)

      Sil
  4. ben sana dedim rimmel'de var benzeri diye iyi ki bulmuş göndermiş sana :)))))) mavi eyelinera da tapıyorum ben:)) tonu bir harika. güle güle kullan kuzum:)

    YanıtlaSil
  5. Beklediğimden iyi çıktı oje:) teşekkür ederim canım:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...