Lush Catastrophe Cosmetic Yabanmersinli Taze Maske

- -Lush taze maskelerini uzun zamandır kullanıyorum. Sarmısaklısından çikolatalısına, kivilisinden ballısına hepsini denedim:) Ama gönlümde taht kuran kesinlikle yabanmersinli Catastrophe oldu:)


Bütün  Lush taze maskeler gibi Catastrphe Cosmetic maskenin fiyatı 27 TL. ve ağırlığı 75 gr. Kullanım süresi bir ay Bence en kötü tarafı kullanım süresinin kısalığı. Bir ayda bitirmek pek mümkün değil. En iyisi iki kişi birlikte iki maske alıp paylaşmak.Hem böylece farklı maskeleri kullanmış olursunuz. Bence Lush fiyatı ve gramajı düşürerek satışa sunmalı bu maskeleri.İçeriğinde koruyucu maddeler kullanılmadığı için buzdolabında muhafaza edilmesi gerekiyor.


Fotoğrafta görüldüğü üzere ben maskeyi bitirmek üzereyim. Mor renkli ve güzel kokan bir maske Catastrophe Cosmetic. Ciltte temizleme ve canlandırma vaadi var ki benim cildimde gerçekten kullandıktan sonra canlılık etkisi görülüyor.İçeriğinde yabanmersini, gül yağı, kil, yosun, badem yağı ve portakal yağı var.İçeriğinde maalesef talc ve parfüm bulunuyor.Yabanmersininin toksinlerden arındırıcı etkisi zaten biliniyor.Kokusu  hoş ve hafif. Benim alerjik cildimde kaşıntıya sebep olmadı.


Cilde sürüldüğünde böyle bir görüntü oluyor.Göz çevresi hariç tüm yüzünüze uyguluyorsunuz ve 5-10 dakika ihtiyacınıza göre bekletiyorsunuz. Kuruduğunda ben hafifçe ovalayıp döküyorum ve geriye mor bir pudra görünümü kalıyor yüzümde:) Kalan pudra görünümü ılık suyla yüzümü yıkayarak temizliyorum.Tonikle cildimi silip,  nemlendiriyorum.Ben çok memnunum. Tabii herkesin cildi ve ihtiyaçları farklı. Bu nedenle almadan önce denemenizi tavsiye ederim.

İçeriği: Calamine Powder, Talc, Irish Moss Infusion (Chondrus crispus), Fresh Blueberries (Vaccinium myrtillus), Glycerine, Almond Oil (Prunus dulcis), Rose Absolute (Rosa centifolia), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sweet Orange Oil (Citrus dulcis), Limonene, Perfume, Colour 18050. 

Çekilişime katılmak için tık tık .

                                                          seregonsworld@gmail.com
                                                                 twitter@seregon2



4 yorum:

  1. Ben de çok ama çok beğenmiştim bu maskeyi... elimdekilerin bir tanesi bitince alacağım yeniden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusunu sevenlerden misin Başak? Bazen, iyi ama kokusunu hiç sevmedim diyenler oluyor. Ben kokusunu hafif ve hoş buluyorum.

      Sil
  2. Taze maskeleri merak etmeye başladım ben de, birlush ziyareti yapmam lazım :)

    YanıtlaSil
  3. Limonlu ballı maskesine de göz at derim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...