NUXE LONG- LASTING ROLL-ON DEODORANT

- -Yaz mevsimi adım adım yaklaşırken daha sık kullanacağımız roll-onlar hakkında yazmak iyi olur diye düşündüm.Roll-on mu sprey mi, mumlu mu mumsuz mu , alkol içerikli mi alkolsüz mü derken benim zor seçim yaptığım bir konu.

Benim tercihim terlemeyi engellemeyen ama koku oluşmasına da izin vermeyen sıvı roll-onlar. Şu sıralar Nuxe LOng Lasting Deodorant  isimli roll-onu kullanıyorum. Yaklaşık olarak 1 haftadır kullanıyorum. Kokusu artık alıştığım Bal içerikli Nuxe kokusu. Ama el kremindeki kadar yoğun bir koku değil. Bahar için rahatsız etmeyecek bir kokusu var. Yaz geldiğinde beni rahatsız edebilir.


Nuxe klasik roll-on görünümünde, 50 ml. ,ve fiyatı 23 lira. Ben Dermostil.com alışverişimde iki nuxe ürünü alana deodorant hediye kampanyasında edinmiştim. Dermostil alışverişimi de bir ara yazacağım :)


Alkolsüz, parabensiz ve iz bırakmayan bir roll-on. Nuxe ürün açıklamasını da bu şekilde veriyor zaten. Gerçekten iz bırakmıyor. Kalıcılığı güzel. Terlemeyi önleyip önleyemediğini söyleyemiyorum. Çünkü ben pek terlemiyorum. Özellikle bu mevsimde. Benim sevdiğim bir roll-on oldu. Keşke parfümlü olmasaydı. Hatta kokusuz olsaydı diyorum:) 

Edit: Cuma günü çok yoğun bir gündü ve sürekli bir koşuşturma içindeydim. Bu nedenle roll-on'un perforansını daha iyi test edebildim ve memnun kaldım. O koşturmacaya rağmen hiçbir koku yoktu.Terlemeyi önlemiyor ama kokuyu önlüyor. Bu da benim aradığım şey zaten:)

seregonsworld@gmail.com


4 yorum:

  1. Seregonnnn ruj yazıları isterizzz :)))

    YanıtlaSil
  2. Evet bence de hafif fresh bir koku daha hos olabilirdi.. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...