Nuxe Réve de Miel El ve Tırnak Kremi

      - Nuxe el kremini onlineeczanem.com'dan iki ürün alana el kremi hediye kampanyasından almıştım. 75 ml. ve  normal fiyatı 29.50 TL. olan bal kokulu bir el kremi. Nemlendirmesi güzel ancak kokusu için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ben hayatımda bu kadar ağır kokan ve iç bayan bir el kremi daha görmedim. Hafif tatlı bir bal kokusundan bahsetmiyorum, ağır ballı bir koku ama tam bal kokusu da değil ve hemen uçup gitmiyor elden. Resmen yapışıp kalıyor o koku.

     - Bitsin diye geceleri yatmadan sürdüm. Yarısından fazlası bitti. Bir daha kesinlikle ve kesinlikle almayacağım ürünler listemde 1 numarada!!! Yine bir kampanya ile hediye gelirse ya seven birine hediye ederim ya da denemek isteyen birine. Hatta yeni Nuxe alışverişimde de gelirse merak edip denemek isteyen veya bu tarz kokulardan hoşlanan izleyicilerim için hemen bir çekiliş yapabilirim.Eğer ağır kokulardan,bal kokusundan,parfümlü el kremlerinden hoşlanmıyorsanız bu el kremini gördüğünüzde arkanıza bakmadan kaçınız:)



- -Kıvamı biraz jel-krem gibi. Cilt tarafından çok çabuk emiliyor. Yağlı ya da yapış yapış bir his bırakmıyor. Nemlendirmesi elleriniz çok çok kuru değilse yeterli gelir. Parabensiz ama içeriğinde glikoller cirit atıyor.Ağır ve iç bayıcı o koku benim için dayanılır gibi değil. Çok daha ucuza çok daha güzel el kremleri olduğunu düşünürsek gerekli bir ürün değil.Ağır kokulu el kremlerini seviyor musunuz?

                                            seregonsworld@gmail.com
                                              twitter@seregon2

6 yorum:

  1. demek memnun kalmadın canım üzüldüm :(
    genel olarak bu markayı çok beğenirim nem maskesi çok hoşuma gitmişti.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın çok ürününden ben de memnunum. Cilt bakımımdan bahsederken yazmıştım zaten. Ama Gülşenciğim bu kokuya dayanamıyorum.

      Sil
  2. Yoğun kokuları sevmem ama bu ürün vazgeçilmezim. Elisabeth Arden 8 Hour hand cream ile olmazsa olmazlarım. Çatlamış elleri gerçekten iyileştiriyor. Tabii sorununuz yoksa, almanıza gerek yok.

    YanıtlaSil
  3. Kremin tek sorunu kokusu bana göre.Nemlendirmesi filan güzel.Ama dayanamıyorum o ağır kokusuna:)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar:)
    Bloğunuzu yeni keşfettim ...
    takibe aldım güzel paylaşımınlarınızı..
    sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...