Yine Yeni Yeniden Rossmann Alışverişi

- - Her yolum düştüğünde uğramazsam eksiklik hissediyorum:))) Perşembe sabah çok erken işim vardı. Bir hızla fırladım evden. Tabii makyaj filan yapmadım. Aksi gibi küçük çantamı takmıştım.Aylardır (yıl oldu  neredeyse ) görüşmediğim bir arkadaşım buluşalım diye telefon edince heyecanla hemen tamam dedim.Demesine dedim ama uykusuzluktan ve apar topar evden çıkmış olmamdan dolayı halim pek iç açıcı gelmedi bana:))) 

Koşturmaktan kendinden geçen kıvırcık saçlarımı toplayıp topuz yaptım. Çantamda sadece Essence Teddy göz kalemi, Doll Eyes maskaram ve Physicians Formula allığım vardı. Nişantaşı Rossmann'a bir hışımla daldım.


Acil ihtiyacın dışında da bir-iki şey aldım. Pamuk görünce dayanamıyorum ne yapayım:))



İlk işim ruj almak oldu tabii:) 



1- Rival de Loop  Creamy Serisi 109 Numara Ruj: Aslında denediğim ve aldığımı sandığım daha yumuşak şefatalimsi bir renkti. Sanırım 101 numara . Ama sırası karışmış herhalde aceleyle aldığım başka renk çıktı:))) Bu  rujları hiç denememiştim.Nude bir renk. Pembe tonlu değil:) Bana gitmez bu renkler aslında , anı kurtardı sadece.Kullanamayacağım rujlar kutusu yapacağım. Fiyatı 6 TL. Swatch  ikinci sırada.  

2- Rival de Loop Natural Touch Concealer Göz Altı Kapatıcı: 03 numarayı aldım.Fiyatı 7 TL. Bu fiyata aldığım bir kapatıcıyı beğeneceğim hiç aklıma gelmezdi. Gerçekten güzel performans sergiledi.Swatch üstten ilk sıra. 

3- Alterra Lipgloss 06 Honey Rose: Kokusu bitki gibi geldi bana:)) Ama rengi güzel.Sedefli Bej gibi gibi :) 6-7 TL. Swatch son sırada.

4- Essence Home Sweet Home Koleksiyonundan Örgü Kese: Aldığım ruj ve kapatıcıyı içine koyup çantaya attım. 6 TL. Çok şeker:)

5- Alterra El ve Tırnak Kremi: Bittikçe alıyorum. Kokusuna,  nemlendirmesine bayılıyorum. 6 TL. 



6- Lilibe Kağıt Mendil :İçinde 150 kağıt mendil var. Makyaj yaparken hep elimin altındalar. Yumuşacıklar:) Bittikçe alıyorum. Bitmeden de alıyorum:)) 3 TL. 

7- Lilibe  Bio Disk Pamuk: En sevdiğim pamuk! Bittikçe almıyorum,depoluyorum:) 2 TL.

8- Alterra Makyaj Temizleme Mendilleri: İlk defa aldım. Biraz fazla ıslak gibi. Ama alkol,paraben içermiyor. 25 tane mendil var.Aloe veralıymış.Vegan bir ürün.Kullanıp yorumlarım. 

9- Beauty Makyaj ve Cilt Temizleme Süngerleri: Pakette 2 adet sünger var. Doğal süngerler gibi gözenekli. Daha öncede almıştım. Cilt temizliğini çok güzel yapıyor.Cildi çizmiyor, kızartmıyor, rahatsız etmiyor. Yumuşak.Severek kullanıyorum. 2-3 TL. 


10- Isana Mini Saç Spreyi: Seyahat boyu ürünler böyle durumlarda kurtarıcı oluyor:) 2 TL olması lazım.

11- Down Under's  Naturals Mini Jöle : 2-3 TL.

12- RVL Young Express Colour 12 Kırmızı Oje: Minik şişesini beğendiğim için aldım.2 TL.

13- Alterra Nagelharter Kur: Ben bunu güçlendirici şeffaf oje,baz gibi kullanıldığını düşünerek almıştım.Ama tırnağınıza sürdüğünüz andan itibaren 30 sn. içinde yok oluyor.10 ml.Enteresan bir ürün. 13-14 TL. Deneyip yorumlayacağım. 

Aldığım RVL ruj ve göz altı kapatıcısını hemen uyguladım. Göz kalemimi ve maskaramı sürdüm. Allıkla da yüzümü renklendirdim. Topuz yaptığım saçlarımla buluşmaya hazır oldum. Meltem beni görünce 'Hiç değişmiyorsun ' dedi :) Bir alışveriş ve buluşma daha böylece geçip gitti:) Acil durumlarda siz neler yapıyorsunuz?

Çekillişme katılmak için tık tık .

                                                                    seregonsworld@gmail.com
                                                                            twitter@seregon2

8 yorum:

  1. güzel günlerde kullan tatlım:)bende uğruyorum mutlaka rossmana ve o pamuklara dayanamayıp alıyorum çünkü çok güzeller..

    YanıtlaSil
  2. Rossmana bende ugramadan edemiyorum. Bisi almasamda gezmeyi sevmiyorum. Hos fiyatlar cok uygun eli bos ciktigim cok nadirdir.. kapaticiyi not aldim bende bi deniyiim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eli boş çıkmak bir kenara elim kolum dolu çıkıyorum:)

      Sil
  3. Rossmanı seviyoruz=)))
    Bayıldım alışverişlerine,çok çok güzel günlerde kullan emi,bende alovera balm alcam daha ucuz,el ve tırnak için oda,tırnaklarım fena halde kırılıyor gene kalyon kullandım o bile iyi gelmedi ama bu sıra kullandığım neutgenanın kremi iyi geldi ama onuda deniyeceğim 2'TL birşey memnun kalanlar var o kremden de aklında bulunsun.
    Concealer Göz Altı Kapatıcındanda kesin kesiin almak istiyorum artık birkaç kişide daha gördüm çok memnun kaldıklarını okudum,bende rossmana gittiğimde denemiştim elimin üzerinde ve beğenmiştim ama fiyatı inermi dahada diye almamıştım işte:/8 martta gidip alıcam inşallah dua ette bitmesin tatlım alayım ogün dilediğim herşeyi.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann'ın o gün için çılgın bir indirim planı yok bildiğim kadarıyla.Bulacağından eminim. Benim acil durumum için iyi bir kurtarıcı oldu. Gerçi tekrar kullanmadım o gündenn sonra. Yarın bir test sürüşü yapayım:))) İnşallah bütün istediklerini alırsın:)

      Sil
    2. Yok ama mesela şu 2li essence ojeleri yokmu işte onlar 3,5 tl idi hemen kaptım bende gratisde 8 tl'lik ojelerken rossmanda essence standına yaklaştığım an şoka girdim hemen çok sevindim.Rossman belli etmiyor yaptığını ben gidicem genede,tavsiyem seninde gidip bir göz atmanı isterim=))Yap tabiki almıssın tadını çıkar bence güzel kapatıyor doğal renkleri var müdavimi olasın inşallah hayrını göresin.
      teşekkürler amiinn n n nn n SEVGİLER (((-:

      Sil
  4. mehabalar,
    altera nagelharter kur hakkindaki yorumlarinizi merak ettim, paylasabilirseniz cok sevinirim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...