CLOUD10BEAUTY.COM ALIŞVERİŞİM

- -Bekledim,dayandım, almadım derken sonunda bende Cloud 10 Beauty sitesinden alışveriş yaptım:) Real Techniques fırçalarıma kavuştum. Sanırım en hızlı teslimat bana yapıldı. Çünkü 15.04.2013 tarihinde verdiğim siparişim bugün ,yani 19.04.2013 tarihinde teslim edildi. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum , haliyle çok şaşırdım. Kutuyu görünce acaba ne sipariş etmiştim nerden geldi derken baktım Cloud 10 siparişim:)


-Real Techniques Core Collection 
-RT Blush Brush
- RT Expert Face Brush
-Paese Far Bazı
-Paese Asetonsuz Oje Çıkarıcı
-Paese Oje
Hediye olarak RT mini eyeliner fırçası , Sleek Mini Gloss (2 adet) geldi.


Siparişi verirken mail atmayı unutmuştum ama kutunun üzerinde artistic brushes yazmışlardı:) RT Starter Set'i de sipariş etmediğime pişman oldum:( Bir onlar eksik kaldı.Sorunsuz ve kolay bir alışveriş oldu. 4 günde elime ulaşmaları ise süperdi:)


Yakında yorumlarım blogda yer alacak. Önceliği Paese ürünlerine vereceğim.Çünkü benimde ilk defa kullanacağım bir marka.Özellikle far bazını merak ediyorum.

Ne diyorsunuz, cloud10beauty.com hız konusunda kendisini aşmamış mı?

seregonsworld@gmail.com





13 yorum:

  1. Bir çok aksilik yaşayan olmuştu kuzum hızları sana denk gelmiş resmen denebilir :) Bir şey diyim mi ben bu alışverişi senden bekliyordum hahah geç bile kaldın RT fırçalar için napıcaz senle seni ciddi durdurmak lazım:) Çok güzel fırçaların güle güle kullan ben de alışveriş yapıcam RT ler için ama azcık daha beklemedeyim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))) Hacir altına aldırmak lazım beni Kermitim:) 1 ay zor rahat durdum:)))

      Sil
  2. hiiiii :o gözlerimi sonuna kadar açtımmmmm resmen 4gün müüü? rekor olmalı:)) güle güle kullan cicilerini. almak cidden farz olmuştu artık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farz tabii farz:))))

      Gerçekten rekor bir sürede ulaştı elime:) Teşekkür ederim canım:)

      Sil
  3. Bu postun benzerini 13 güne kalmaz bende yazarım insallah, aynen seregonscum baktım/okudum yutkundum :)) sonrada dayanamayip verdim siparişi hemde taa amerikalara ... Tek derdim bizim gümrükten geçmesi :p
    fırçalarında al benili görünüyor ... Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim:) inşallah senin siparişinde hızlı gelir.

      Sil
  4. Güle güle kullan:) bana da 4 günde ulaştı kargom:)

    YanıtlaSil
  5. cloud dan ilk sipariş veren bendim sanırım gecen sene. o gun bugundur bana hep 3 ila 5 gun içinde ulaşıyor sorunsuz. müşteri hizmetleri de super

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hep böyle gelir siparişlerim.

      Sil
  6. Canım daha güzelleri senin olsun:) hız gerçekten şaşırttı beni.

    YanıtlaSil
  7. İnsan siparişi verirken elini korkak tutuyor ama sağ salim kavuşunca sipariş etmediklerine pişman oluyor. Ben de aynısını hissetmiştim. Müthiş fırçalar bunlar.. Sırf onları kullanmak için makyaj yapıyor insan :)Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten haftasonu fırçaları kullanabilmek için makyaj yaptım:) Teşekkür ederim:)Sende güle güle kullan:) Bu arada adaşız:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...