DERMOECZANEM.COM ALIŞVERİŞİM-2

- - Şubat ayında alışveriş yaptığım ve çok memnun kaldığım dermoeczanem.com sitesinden yeni bir alışveriş yaptım. Daha önce yaptığım alışverişin yazısını hatırlamak için tık tık . Aslında alışverişi yaptığımdan bu yana biraz zaman geçti bu yazıyı yazmakta birazcık geciktim ama aldığım her şeyi yakında yazılarıyla değerlendireceğim.Bakalım neler almışım:)


Kutu yine çok korunaklı bir şekilde hazırlanmıştı. İçerisindeki her şey özenle sarılmış ve düzgünce yerleştirilmişti. Siparişi verdiğimin ertesi günü kargom teslim edildi. Dermoeczanem.com gerçekten çok hızlı. Siparişim kargoya verildiğinde hem mail hem telefon yoluyla bilgi verildi. 


Jane Iredale ürünlerinde kampanya vardı. Hem %20 indirim hem de 3 al 2 öde kampanyası birleşince sipariş vermem kaçınılmazdı. Hatta kampanya devam ederse tekrar sipariş vereceğim. Çünkü Jane Iredale ürünlerini çok seviyorum.Ben bu kampanyadan; 
  • PureLash Lengthening Maskara Navy  (58 TL.) 
  •  Active Light Gözaltı Kapatıcısı 02 ( 69 TL.) aldım.
  •  Hediye olarak da PurePressed Blush Allık WİSHPER rengini seçtim. Toplamda 125 lira ödeyerek üç ürüne hemde %20 indirimle sahip oldum:) Normalde sadece gözaltı kapatıcısı 87 lira. Sizde dermoeczanem.com Jane Iredale kampanyasına göz atmak isterseniz tık tık . 



Nuxe markasının kampanyası da hala devam ediyor. Daha önceki alışverişimde iki Nuxe ürünü almış ve yanında hediye olarak Nuxe Kuru yağ 30 ml. hediye kampanyasından yararlanmıştım.Şu anda Nuxe kampanyası biraz daha genişletilmiş ve seçenekler artmış.

 İki adet Nuxe marka ürün aldığınızda 30 ml. Nuxe Kuru Yağ veya Nuxe Deodorant hediyesinden birini seçebiliyorsunuz. Ayrıca 125 TL. ve üzeri Nuxe siparişi verdiğinizde Spf 30 Faktörlü Koruyucu Yüz Kremi hediye olarak gönderiliyor. Nuxe ürünlerine ve kampanyasının ayrıntılı bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. El kremi hediyesi ve %20 indirimli ürünlere daha ayrıntılı göz atabilirsiniz.

dermoeczanem.com bana da koruyucu yüz kremi hediyesi yollamış. Nuxe ürünleri çanta içinde geldi:) Kullandıktan sonra sizin için yorumlayacağım. Deodorantı şu anda da kullanıyorum,yedeklemiş oldum:) Yazısı için tıklayın . 

Beni asıl şaşırtan el kremi oldu. Daha önce el kremini beğenmiş ama kokusunu çok ağır bulmuştum. Hatta kokusu benim için dayanılmazdı. Ancak bu el kremi gayet hoş ve hafif kokuyor. Sanırım daha önce kullandığım el kremi bozulmuştu veya kokusu ağırlaşmıştı. Anlayamadım. Üçüncü bir ürün alıp, tekrar deneyip yorumlarımı sizinle paylaşacağım.



Tüm aldıklarımı ve hediyelerimi zamanla kullandıkça ayrıntılı yorumlayacağım. Aslında şu anda Avene %20 indirimli satıştayken sipariş vermek istiyorum ama ürün bitirmeden yenisini almama sözümü tutmak istediğim için sipariş vermiyorum.Eğer ihtiyaç varsa  Jane Iredale ,Nuxe ve Avene kampanyalarına göz atmakta fayda var. Gayet avantajlı bir alışveriş oldu benim için. Herkese sevgiler:)

seregonsworld@gmail.com
twitter@seregon2
www.bloglovin.com/seregonsworld

3 yorum:

  1. Bende dermoeczanemden sipariş vereyim bundan sonra. Maskarayı beğendin mi? Bende mavi maskara arayışındayım.

    YanıtlaSil
  2. Gönül rahatlığıyla verebilirsin canım ben iki alışverişimden de memnun kaldım. Maskaranın yazısını yazacağım. Ama ilk izlenim olarak şunu söyleyeyim fırçası çoook başarısız ama rengi çoook güzel:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir alışveriş olmuş.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...