JANE IREDALE ACTIVE LIGHT GÖZALTI KAPATICI

- -Jane Iredale makyaj ürünlerini özellikle  içeriklerinin oldukça temiz olması nedeniyle seviyorum. Renk skalası geniş ve ürün çeşitliliği göz doyurucu bir marka Jane Iredale. Bu kapatıcıyı şurada bahsettiğim dermoeczanem.com alışverişimde 3 al 2 öde kampanyasıyla aldım. Ben 02 numaralı rengi tercih ettim. İki rengi daha mevcut. 


JI Gözaltı kapatıcı kutu içerisinde ve gayet şık bir ambalajda geliyor.  2 gr.  ve fiyatı indirimsiz 87 TL. Ben indirimde 69 TL. 'ye aldım.


Ambalaj olarak YSL Touch Eclat ile benziyorlar. (Fiyat olarak da benziyorlar:)))


Güzel bir kapatıcılığı var ve aydınlatma işini de gayet güzel yapıyor. Menekşe gibi bir kokusu var. Ben kokusuz olmasını tercih ederdim. Kokusu kalıcı değil, bu nedenle rahatsız etmiyor. Uygulaması kolay. Alttaki oynar bölmeden çevirerek ürünün fırçaya gelmesini sağladıktan sonra ister fırçasıyla ister parmağınızla uygulama yapabilirsiniz. Az bir miktar ürün iki göze de yetiyor.


Kalıcılığı güzel ancak  gün içerisinde gülüp konuşup bir sürü mimik kullanıyoruz ve zamanla kapatıcı mimik çizgilerinde birikme yapabiliyor. Bu nedenle üzerine transparan pudra geçerek kullanmakta fayda var. 


Son olarak içerik listesine de bir göz atalım:)

Jane Iredale ürünlerini seviyor musunuz? 

seregonsworld@gmail.com

9 yorum:

  1. Evet evet bence tükenmeyecek hatta makinalarımızı kapıp bir gün baskın yapsak bize kaç aylık yazı stoğu çıkar sanki adaş ehehe :D

    Jane ıralane iyi seçim ama gramaj olarak touch eclat ve bu fiyata göre haksızlık yapmış çizgilere dolması gıcık bir durum bir çok alt kalitedeki ürünlerde bile yok bu soruna çare bulsalarmış keşke.

    YanıtlaSil
  2. Edacığım çok teşekkür ederim canım:) Yazdıklarımı okumayı seviyorsan ne mutlu bana:)
    Ben gözaltı kapatıcıları bu yıl kullanmaya başladım aslında. Yıllar önce YSL Touch Eclat almıştım. O da aydınlatıcı aslında. Onun haricinde pek kapatıcı deneyimim yoktu. Ama jane Iredale içerik olarak güvenilir bulduğum için daha rahat kullandığım bir kapatıcı oldu. Eczanede denk gelirse dene derim:) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Gelseniz keşke:) Aslında önümüzdeki aylarda hem İzmir hem Ankara seyahatim olabilir:) belki ben size baskın yaparım:)

    Eda,geçen ay çekmeceni göster diye mimlendim ama hala yapamadım:)) fotolar için zaman lazım:)

    Gerçekten pudrasız mimik çizgilerine birikme yapması can sıkıcı:) garnier böyle bir sorun yaratmıyor mesela ve JI'in 5/1 fiyatında:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel örneklemişsin .
    Ayrıca yolun düşerse mutlaka beklerim çok mutlu edersin beni ^_^
    Mim konusunda ben de suçluyum aynen zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antalya dönüşü yapacağım inşallah:) İzmir'e gelirsem kesin haber veririm:)

      Sil
  5. Bende senin gibi son zamanlarda basladim goz alti kapaticilarina yas 30 olcak bi iki seneye, ondanmi yoksa pc , tv , tlf surekli baktimiz icinmi bilemicem ama son iki yildir ben goz alti kapatici ve bb krem kullanmazsam kendimi eksik hissediyorum. Bnm son kullandigim markam bady shop idi .
    Senin bahsettiginede ikna oldum ama ;)
    tskler tavsiyen , yazin icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaramasına sevindim:) kapatıcı gerçekten makyajı tamamlıyor bence. Aydınlık gözaltlarına alıştık sanırım:)

      Sil
  6. Aslında güzelmiş ama hem fiyatı yüksek hem de çizgilere doluyorsa hiç almaya gerek yok. Bende de çok kapatıcı var, biraz azalınca iyi bir kapatıcı bulmayı umuyorum. Göz altlarım kuru olduğu için daha çok sıvı kıvamda birşeyler bulmam lazım herhalde..

    YanıtlaSil
  7. Bu kapatıcının formuda yumuşak yelda:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...