JANE IREDALE PUREPRESSED BLUSH WHISPER ALLIK

- -Yine bir allık yazısıyla karşınızdayım. Bu yazımın konuğu olan allık son dermoeczanem.com alışverişimde edindiğim Jane Iredale Whisper allık.


Mini mini bir allık bu :) 2.8 gram ağırlığında ve %20 indirimli fiyatı 48 lira. Ben dermoeczanem.com alışverişimde iki ürün alınca hediye üçüncü ürün olarak bu allığı seçmiştim.Kampanya hala devam ediyor.


Şeffaf bir kapağı var bu minik hanımın:)Açıldıktan sonra kullanım süresi 24 ay. Jane Iredale ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve mineral yağ, paraben, glikol içermiyor. İçerik olarak beğendiğim bir marka. 


Allık yine pembe tonlarda hafif şeftaliye kaçan bir renk. İçerisinde ışıltılar var ancak ilk sürdüğünüzde gördüğünüz ışıltılar geçiyor ve sonra mat bir allık görüntüsü kalıyor. Kesinlikle sim değil zaten o ışıltılar. Allık çok kalıcı ve duruşu doğal.Gramajının az olması beni mutlu etti. Aynı renkle seneler geçirmek zorunda kalmayacağım,diğer renklerini de kullanabileceğim. Aynasının olmaması büyük bir eksiklik. Fırçası da yok ama ben zaten kendi allık fırçalarımı kullandığım için ürünle gelen fırçalar bir işime yaramıyor.Bence allığın en kötü tarafı aynasının olmaması:( Renk seçeneği geniş. Renklerini görmek için tık tık . Cotton Candy renginde gözüm var:)


)Yumuşak bir sürüme sahip. Yüzün her bölgesinde kullanılabiliyor. Ben far olarak denedim,gayet başarılıydı.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir allık.Seçtiğiniz renge göre far,allık,aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz.Sevgiler:)

seregonsworld@gmail.com


2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...