MURAD ENERGIZING POMEGRANATE YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ

- -Dr. Murad 'ın en sevdiğim serisi olan narlı serinin yüz temizleme köpüğünü yıllardır kullanıyorum. Benim en sevdiğim temizleyici diyebilirim. Bugüne kadar çeşitli yüz temizleme köpükleri denedim ama hiçbiri Dr. Murad'ın bu köpüğünün yerini tutamadı.


Pompalı şişesinde steril bir başlıkla kolay bir uygulaması var. Bir pompa benim bütün yüzüme yetiyor. Hatta boynuma bile yetiyor. Uzun süre kullanılabilen çok bereketli bir ürün.Pembe bir sıvı olarak görünüyor şişesinde. Ancak bembeyaz bir köpük çıkıyor sıktığınızda:)


Koluma iki pompa sıktım rahat görülsün diye.Bu iki pompa tüm kolumu kapladı:) Yumuşak bir temizlemesi ve çok hoş bir kokusu var. Sabun içermiyor. 150 ml .  ve 98 TL. fiyatı var. Murad ürünleri biraz pahalı Türkiye'de. Ama bu köpük için bu fiyat bile değer diyorum.


 Her kullandığımda yüzümde bir aydınlanma bir canlanma görüyorum. Hatta kremiyle kullandığımda, baharda kendimi o kadar taze hissediyorum ki sırf bu his için bile değer diyorum. Hatta banyoda bile tüm vücuduma kullanmak istiyorum:))

 Karma ve hassas ciltler için harika bir temizleyici köpük.Ben çok severek kullanıyorum ve vazgeçemiyorum.Köpük temizleyicileri seviyor musunuz?

seregonsworld@gmail.com

3 yorum:

  1. denemek lazım, merak ettim :)
    benim de en sevdiğin estee lauder, 6 yıldır kullanıyorum, artık yeni bir şey denemenin zamanı geldi dedim ve araştırmaya başladım :)

    YanıtlaSil
  2. estee lauder mavi tüpte olanı severek kullandım bende.Ama Murad'ı daha çok sevdim:) Deneme şansın olursa deneyerek al derim:)

    YanıtlaSil
  3. köpüksüz bir temizleyici düşünemiyorum zaten! ben de bi dönem set halinde kullanmıştım, köpüğe bayıldım, kokusu harika, bir de kurutmuyor temizleyeceğim derken ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...