PASTEL SPRING ALLIK 10 - RIMMEL LASTING FINISH RUJ 100 ENDLESS BLOSSOM

- -Pastel Spring Allık tüm bloglarda gördüğüm ( sonunda dayanamayıp aldığım) çok tatlı bir pembe tonuna sahip, sınırlı sayıda üretilmiş bir allık . Ambalajı çok şeker ve minik. Çantada taşımaya uygun, 5 gr. ağırlığında ve fiyatı 10 lira. 


Renk şeker pembesi ve mat. Sürdüğünüzde tebeşir gibi durmuyor. Kalıcılığı fena değil. Gün içerisinde tazeleme gerektiriyor. İçerik listesi pek iç açıcı değil. Talc'dan paraben'e her şey var:( Pastel renk ve tasarım olarak güzel bir allık yapmış ama içerikle ilgilenmeyi unutmuşlar sanırım. Elimde onlarca allık olduğunu düşünürsek bu allık için sıra geleceğini pek sanmıyorum. Bende 10 numarası var. Bir başka rengi daha var ve o ışıltılı bir turuncu(bronz alt tonlu). 



Ambalajı güzel ve merak ediyorum diyorsanız alın. Ancak benim önerim, eğer pahalı allık istemem derseniz bu allık yerine  içeriği bu kadar korkutucu olmayan The Balm allıkları olur.



Rimmel Long Lasting Ruj 100 Endless Blossom çok tatlı bir pembe tonuna sahip, keçeli kalemlere benzeyen bir ucu  var.Sürümü çok kolay değil. Ucuna gelen sıvı miktarı bazen yetersiz. Kalıcılığı çok iyi, dudaklar bütün gün pembe kalıyor. Rujların altına baz gibi kullanılabilir. Hem tek başına hem ruj altında güzel performans sergiliyor.Arka tarafında kokusuz ve renksiz bir balm mevcut. Ben başka renklerini de almayı planlıyorum.Fiyatı 16 lira. Watsons mağazalarında bulabilirsiniz.Ben sevdim.Bütün gün doğal pembe dudaklarla gezmek isteyen herkese öneririm.


Swatch üstte Rimmel Ruj, altta Pastel Spring Allık 10 numara

Siz Rimmel rujları denediniz mi?
Pastel allıkları sevdiniz mi?

seregonsworld@gmail.com

10 yorum:

  1. Rimmel'in bu rujunu çok merak ettim şimdi :))

    YanıtlaSil
  2. Watsons'a uğradığında dene derim:) Bence acil durumlar için ,günü ruj yenilemeden geçirmek için güzel:)

    YanıtlaSil
  3. Pastel allıklarını alınca bende sevicem inşallah en son bana sıra gelirse alıcam hayırlısıyla(:Güzel günlerde kullan rujun rengide kendiside güzel bir okadarda ilginçmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.diğer rengine de göz at:)

      Sil
  4. pembe rujun rengine bayıldım:) kesin deneyip alacaklarım arasında;)
    blogumda bir çekiliş var katılmak istersen;
    http:ayseguluntavsiyesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Rimmel'in bu rujunu merak ettiğimi, Revlon'un bir benzer ürününü tanıttığımda belirtmiştim. Okuduğum iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum (Yazar göz ucuyla ruj sayısına bakar :))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, Spring Blush-on ile ilgili yapmış olduğunuz yorumlar için teşekkür ederiz. Ürünün içeriğindeki hammaddeler ile ilgili yapmış olduğunuz yorum için bir açıklama yapmak istedik. Bu ürünümüzün arkasında Sağlık Bakanlığı kozmetik yasası gereğince uymakla yükümlü olduğumuz kurallara uygun şekilde formül içeriği ,üretici firma bilgileri,ürün ve ambalajla ilgili bilinmesi gereken tüm bilgiler mevcuttur.Etiket çift katlı etikettir.Üstteki etiketi kaldırarak ürün içeriğine ulaşabilirsiniz. Ürün içeriğinde yazınızda bahsettiğiniz maddeler bulunmamaktadır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginize ben teşekkür ederim. Ürün içeriğinde bulunan phenoxyethanol de bir paraben türevidir. Ürün içerik listesi talc, dimethicone,parfüm gibi cilde dost sayılmayan maddeler içeriyor.kullanılan miktarlar sağlık bakanlığının izin verdiği ölçüde olsa da ambalajını beğendiğim kadar içeriğini beğenemedim:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...