YVES SAINT LAURENT RUJLARIM

- -YSL Rujlar yazısına öncelik vermek istedim, sevgili Kermit Alemlerde blogunun sahibesi Eda rujlarımı topluca  fotoğrafladığımda YSL Ruj yazısı yazmamı istemişti. Bende sevdiğim bu rujları yazmak istiyordum zaten.  Buyrunuz YSL Rujlarım:)






1- YSL ROUGE PURE SHİNE SHEER LİPSTİCK SPF 15 NO 20: Kırmızı ve hafif sedefli bu ruj benim çok sevdiğim bir ruj. Yumuşacık bir sürümü var.Kokusu çok hoş ve zarif.Dudağı nemlendirmesi muhteşem.Spf 15 koruması içeriyor. Dudakların güneş ışınlarından ne kadar çok etkilendiğini düşünürsek bu özellik çok büyük bir artı.Kapağın üstünden basarak açılıyor ruj. Swatchta 2. sırada yer alıyor.


2- YSL ROUGE PURE SHİNE SHEER LİPSTİCK SPF 15 NO 15:Yine aynı seriden bir ruj. Bu sefer rengimiz pembe-leylak. Soğuk tonlu bir ruj. Yine sedefli. İçerisinde altın ışıltılar var.Ambalaj olarak seviyorum. Swatch 4. sırada yer alıyor.




3- YSL  ROUGE PUR COUTURE NO 17: Bu seri ışıltı,sedef içermiyor. Ama mat ve yoğun renkli değil. Hafif bir renklendirmesi var. Bu serinin kokusu da hoş. Nemlendirmesi pure shine serisi kadar başarılı değil ama yeterli.Swatch  1. sırada yer alıyor.




4- YSL GLOSS VOLUPTE :İşte en sevdiğim YSL Ruj:) Gloss Volupte serisi zaten favorim. Kokusuna ayrı hastayım,renklerine ayrı. Sıvı glossların hepsinin pabucunu dama attırır:)Bende vişne rengi olan var. Numarasını hatırlamıyorum. Zaten bu yıl serinin ambalajı değişti. Ben geçen yıl almıştım. Yarından fazlasını kullandım. Bitmek üzere:( Kara yaslardayım:)) Swatch 3. sırada. Nemlendirme mükemmel. Renk hafif ama çok sağlıklı gösteriyor.Dudaklarımı yemek istiyorum bu ruju sürdüğümde çünkü tadı da muhteşem.Kaşıkla yerim o derece:))



5- YSL GOLDEN GLOSS NO 5: YSL 'den aldığım tek sıvı formda ruj. Turuncu altın ışıltılı bir gloss. Yoğun bir rengi ve altn pırıltısı var. 6 ml. Yapış yapış olmayan güzel bir gloss. Kullan kullan bitmez :)Swatch son sırada.




Fiyatlarını tam olarak hatırlamıyorum ama şu anda rujlar 80-90 lira fiyat aralığında diye tahmin ediyorum.Ben hep %20 indirimle aldım. Sephora kart ve YKM indirimlerini takip etmekte fayda var:)



Ben aralarında en çok Gloss Volupte ruju seviyorum. Hatta bittikçe alırım diyorum. Yerim diyorum:))) 

Siz en çok hangi ruju beğendiniz?

9 yorum:

  1. Yayın akışında görür görmez kocaman bir oleey dedim ^_^
    Çok teşekkür ederim çok tatlısın keyifle okudum : )
    Ysl ruj ambalajları aşırı şık ayrı zaafım var sanırım onlara seçtiğin renkler çok güzel her şeye uyucak bir renk paleti yaratmışsın kendine zevkini bir daha takdir ettim.Bir şey hele ki dudak ürününde spf içeriyorsa illa alma hastalığım var süper düşünmüşler her seride olsa keşke spfler.En kısa zamanda bunları mıncırıp tavsiye ettiğin renklere bakmaya gidiyorum . Sevgiler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)İşine yaradıysa ne mutlu bana:)Ambalajlar gerçekten çok güzel. Allık vs.alırken önce ambalaja bakıyorum zaten:)) Yeni renklerine de göz at Edacığım, bahar koleksiyonu gelirse tabii:)

      Sil
    2. Ne demek yaramaz mı merak ettiklerimin hepsini bi arada anlatmışsın çok sevindim muck : )Ben zamansızlıktan hep en sona kalırım indirim günü gelir ve mağazaya girdiğimde talan edilmiş olur ama bu sefer erken gidicem sözüm var kendime :D

      Sil
    3. Özel gün indirimlerini çok iyi takip edemiyorum bende. Ama sephora kart % 20 indirimlerini hiç kaçırmam:)

      Sil
  2. Şımardım Eda:) o senin güzelliğin :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...