SON GÜNLERDE SEVEREK KULLANDIKLARIM

- -Son günlerde hep aynı makyaj malzemelerine elimin gittiğini farkettim. Hafta boyunca severek kullandığım ürünleri kısaca yazayım istedim.




Bu hafta en çok Garnier BB Krem ve Garnier Gözaltı Kapatıcı Roll-on'u kullandım. Aslında BB Kremin medium tonu biraz koyu geldi bana. Açık renk olanını alıp ikisini karıştırarak kullanmayı düşünüyorum.Her iki üründe beklentimin üzerinde çıktı. Severek kullandım.


BB Kremi The Balm'ın Blend a Hand fırçasıyla,allıklarımı The Balm'ın pratik bulduğum mini kabuki fırçasıyla kullandım.


Nars Orgasm ve Lancome Pomettes D'amour allık bu hafta en çok kullandığım allıklardı. Lancome'un rengine bayıldım. Sanırım bu hafta başka allık kullanmam:)


Lancome 4'lü far çok sık kullandığım farlardan. Pembe kısmın dibi görünmek üzere:) Ne mutlu bana:))) Essence Stay All Day krem far bütün hafta boyunca far bazı gibi kullandığım far oldu.Açık pembe rengi ve içerisindeki hafif altın ışıltıları seviyorum. Kalıcılığı çok başarılı.


YSL 17 numara pembe-şeftali rujum, Clinique Chubby Stick Pudgy Peony  ve Mac Viva Glam Cyndi ruj hafta boyunca benimle beraberlerdi.


Dior EXTASE Maskara ve Clinique Mink rengi göz kalemi elimden düşmedi desem yeridir.


Hafta boyunca Essence Hot Fruit Punch rengi ojem ve Bourjois 10 Jours Days 14 numara pembe oje en çok kullandığım ojelerdi.


Hafta boyunca hepsini severek kullandım. Siz son zamanlarda en çok hangi ürünleri kullandınız?

seregonsworld@gmail.com

5 yorum:

  1. Kutu,sepet görünce dayanamam alırım:) Sonra peki bunları nereye koyacağım şimdi diye düşünürüm:)))

    The Balm fırçalar gerçekten başarılı.Hatta crease for chance isimli far ve karıştırma fırçasını fotoğraflamayı unutmuşum.Her üç fırçayı da tavsiye ederim Eda. Anneler gününde yine indirimde olacaktır.

    Lancome'un en sevmediğim yanı böyle güzel bir tasarıma karton malzeme kullanması oldu zaten. Aslında pek dağılacakmış gibi görünmüyor ama karton bu, zamanla göreceğiz.Ama allığın rengi ve kalıcılığı, kesinlikle harika:)

    Garnier BB Krem ve kapatıcı roll-onların yazıları bu hafta blogda olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkatli kullanılmazsa karton ambalajların kirlenmesi kaçınılmaz:( umarım dağılmaz.

      Kutunun işe yaramasına sevindim. Aynısından bende kullanıyorum:)

      Sil
  2. Ojelerin renklerine bayıldım.. İkisi de harika. Gratis'e gidersem bu ojelerden mutlaka alacağım.. Bir de the balm fırça fondöten sürmede başarılı mı? Almak istiyorum ama cesaret edemedim..

    YanıtlaSil
  3. The balm fırçayı ben çok beğendim. Kullanması kolay geldi. Bourjois ojenin yazısı şurada http://seregonsworld.blogspot.com/2013/03/bourjois-10-days-nail-enamel-no-14-oje.html

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel şeyler kullanmışsın:) içim aüıldı valla:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...