Maybelline Köpük Far

- -Maybelline köpük far sevdiğim bir arkadaşımın hediyesiydi.Maybelline standında gördüğümü hatırlamıyorum , muhtemelen dikkatimi çekmemişti. Elimdeki  rengi Suede Sensation 20 numaralı rengi, hafif ışıltılı bir taupe-vizon rengi gibi. Maybelline köpük allık denemiştim daha önce ve bu far da yapı olarak ona benziyor.


Fiyat olarak bir bilgim yok ama Maybelline fiyatları genel olarak uygun zaten.Far bazıyla kalıcılığı güzel.Tek başına kullandığımda bir süre sonra toplanma yapıyor. 3.5 gram ağırlığında, cam kavanozlu bir ambalaja sahip.


Rengi daha çok yayarak daha hafif uygulayıp, göz kapaklarındaki rengi eşitleyerek kullanmak ve üzerine başka bir far daha uygulamak mümkün.Denedim oldu:)

Ben rengini ve kullanımını sevdim. Uygulaması kolay.Uzun süre kullanılacak bir far.Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Siz köpük formlu makyaj ürünlerini seviyor musunuz?

seregonsworld@gmail.com
twitter:@seregon2
www.bloglovin.com/seregonsworld


2 yorum:

  1. Ben köpük formundaki allığını kullanmakta zorluk çektim Maybelinin ama alışınca gayet güzel oluyor renk yoğunluğu konusunda başarılı hem.Tonu epey joker bir renk :)

    YanıtlaSil
  2. Köpük kullanmak biraz zor. Ben pek beceremiyorum. Farın rengi gerçekten başarılı ve uygulaması allığına göre çok kolay:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...