BİTENLER-18

- -

Herkes ürün bitiremiyorum derken nasıl oluyor bilmiyorum ama son bir aydır ben biten ürünlerin hızına yetişemiyorum.Genellikle düzenli kullandığım cilt ve saç bakım ürünleri olsa da hali hazırda 3 ayrı yazı hazırlayabilecek kadar çok bitmiş ürün var elimde:)




VICHY DERCOS SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ŞAMPUAN: Bu şampuan aldığım saç serumlarının yanında hediyeydi. Serumlarla birlikte mevsim dönümlerinde işe yarıyor.Bir tane daha bitmek üzere:)

MURAD NARLI YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ: Benim en sevdiğim yüz temizleme köpüğü. Son zamanlarda Caudalie ve bu köpük arasında gidip geliyorum. Caudalie'in içeriği daha iyi ama Murad'ın etkisine bayılıyorum. Gerçekten canlandırıcı bir etkisi var.Bir diğeri de bitmek üzere:) Yakında duşu da bununla alacağım:)))

MURAD NARLI SPF 15 NEMLENDİRİCİ: En sevdiğim nemlendiricilerden. Nemlendirmesini,hafifliğini,kokusunu,etkisini çok çok seviyorum.Murad ürünleriyle cildim iyi anlaşıyor. Gerçekten vaadlerini yerine getiriyor. İçeriği pür-i pak değil ama etkisi 10 numara:) Yedeği var tabii ki:)

TOPICREM 3D EFFECT IŞILTILI VÜCUT LOSYONU: Bu bana Dermoeczanem alışverişimde gelen mini bir deneme boyu ışıltılı vücut kremi. Işıltısını çok beğendim. Oldukça yoğun ışıltı veriyor. Ben bir kocaman şişe vücut kremime karıştırıp kullandım ve yazlıkta ışıl ışıl gezdim:) Tam boyunu
alabilirim seneye.

BIODERMA SPF 50 KREM: Ben bunları sevemedim gitti. Sürekli bir yerlerden çıkıyorlar ellerime sürüp bitiriyorum. Yoğurt gibi yahu:(

MAYBELLINE PEMBE ALLIK: Bu allık ne zaman alınmış bilmiyorum. Açıkçası yazlıkta bir köşeye atmışım. Tebeşir gibiydi diye hatırlıyorum. Çöpe gitti:)

GALERIA OJE: Marka hakkında bir bilgim yok. Rengi beğenip aldığım bir ojeydi. Donmuş. Bu da çöpü boyladı.

NUXE ROLL-ON: Yaz için kokusu ağır bence. Yazısı için  tıklayın. 

NIVEA SPF 20 GÜNEŞ KREMİ: Yapısı hafif ve çabuk emilen bir kremdi. Küçük boy olduğu için almıştım. Kullandım bitti. 

PIERRE F SCRUB: Bu maskeleri Gratis indiriminden denemek için almıştım.Kullanıp bitirdim ama beğendim diyemeyeceğim. Scrub pek sevmiyorum.

PIERRE F PEEL-OF MASKE: Bu maskeyi soyarken cildimde maskeyle birlikte soyulacak gibi oldu. Temizlemesi çok zahmetli. Sıkıcı şeyleri sevmem!

L'ACTION KIVIRCIK SAÇLAR İÇİN MASKE VE SERUM: Yazlığa giderken yanıma almıştım denemek için.Ben etkisini sevdim. Kokusu güzel. Serum kısmı biraz fazla ben 3-4 kere sürdüm serumunu:) Yolculuklar için alınabilir.

Şimdilik bitenler bu kadar:) Geri kalanını başka bir yazıya saklıyorum:)))

Sevgiler:)

seregonsworld@gmail.com

2 yorum:

  1. OH oH !!Hızlı bitirmişsin tatlım,negüzel darısı bana :) ayrıca Soyulan Maskeleri bende sevmedim:/

    YanıtlaSil
  2. Evet yahu ürün bitirme yazılarına hastayım ardı kesilmiyor bu ara ^_^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...